27 Aralık 2014 Cumartesi

omega 3

genel olarak balıkta çok bulunduğu bilinse de vitamin şeklinde kullanımına hepimiz sık sık rastlarız.
oysa balık içerisinde bulunduğundan çok daha yüklü miktarda keten tohumunda bulunur.
http://www.ketentohumu.gen.tr/


blogger tavsiyesi: bunu yoğurtla karıştırarak veya benim yaptığım gibi kefirin içine koyarak tüketin.
aktardan alacağınız keten tohumu(blenderdan gecirilmis olacak) ve mümkünse yine aktardan alacağınız kefir mayası ile fabrikasyon olmayan sütü karıştırın ve tüketin. fabrikasyon kefirlerin içinde gereken miktarda maya bulunmamaktadır.

bu içecekteki yararlı maddeler özellikle bağırsaklarınıza faydalıdır.
bağırsaklar bağışıklık sisteminiz demektir ve bünyenizin beynidir.


ayrıca kefiri maske olarak da 20 dakika civarında yüzünüzde bekletebilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder