17 Aralık 2014 Çarşamba

kilo vermek için takviyeler



Özellikle henüz kilo verme programına başlamış kişiler, bu diyet için en doğru olacak besinleri nasıl seçeceklerini tam olarak bilemezler. Bu konuda işinize yarayabilecek bazı içecek önerilerini burada sizinle paylaşacağım.

Zencefil ve Yeşil çay
Yeşil çay sağlığınızda mucizeler yaratabilir. İçerdiği 3 öge ile kilo vermenize yardımcı olabilir. Yeşil çayda teanin, kafein ve catechin adında 3 önemli madde bulunur ve bu maddeler kilo vermede size yardımcı olabilir. Teanin dopamin gibi mutluluk getiren hormonların serbest bırakılmasına yardımcı olur. Yediğiniz yiyeceğe duygularınızla yaklaşıyorsanız, bu formül iştahınızı düzenlemeye yardımcı olacaktır. Zira ne kadar rahatlamış hissederseniz o kadar az yeme ihtiyacı duyarsınız. Kafein ise enerjinizi açığa çıkararak daha aktif olmanızı sağlayacaktır. Diğer yandan daha hızlı çalışan bir metabolizma sağlar. Catechin vücuttaki yağların emilim sürecini yavaşlatan bir antioksidandır.
Yarım yemek kaşığı toz zencefili bir tatlı kaşığı yeşil çayla karıştırın 2,5 su bardayı suya koyun. 3 dakika kaynamaya bırakın. Eğer tatlı olmasını istiyorsanız, şeker yerine bal kullanın. Her gün 1-2 bardak için ve günlük rutinlerinizin arasına koyun.

Limon suyu ve karabiber
Limon suyu çoğu kişi tarafından yalnızca vücudu tazelemek için değil, sindirim ve hazım için de kullanılır. İçerisine karabiber eklendiğinde, bu karışım doğrudan kilo kaybına yardım eder. İçerisindeki piperine kiloya yatkın hücre gelişimini engeller. Su, limon suyu ve karabiberi karıştırıp soğutun. Günde 1-2 sefer içilebilir.
Kendi damak zevkinize uyacak miktarları kendiniz ayarlayabilirsiniz.
Bu iki içecek birçok insanın kilo vermesine yardımcı olmuştur.

http://www.wellnessbin.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder