-2 yemek kaşığı bal
-1 yemek kaşığı tarçın
-250 ml su
Suyu
kaynatın ve tarçını içine koyun. Üzerine hafifçe bir kapak kapatın ve içilecek
kadar soğumasını bekleyin. Soğuduktan sonra balı ekleyin. Çok sıcak suya bal eklemek
onun içindeki besin değerlerini, enzimleri ve iyileştirici özelliklerini
kaybettirir.
Gece yatmadan
evvel bu içeceğin yarısını için. Sabahleyin de kalan kısmını.
Kesinlikle yeniden
ısıtmayın ve mutlaka boş mideyle tüketin.
http://www.healthyfoodstar.com/
bunu ne kadar süre tekrarlayacağız? ayrıca balın içindeki bol miktarda şeker ters tepki vermez mi? ve son olarak diyabetik bir rahatsızlığımız varsa bile kullanılabilir mi?
YanıtlaSilo seyi bi dene, eger fayda goruyosan bi sure sen yeter diyene kadar yap. her gun yapma ama gun asiri yap bence. tabi diabet hastasi kisilerin sekeri icin pek mantikli degil bence. sitedde boyle durumlar icin geregince takipte olmalarni soyledim insanlara. bal ve tarcin tam olarak fruktoz gibi bisey olmaz bence. ya da normal seker gibi degil
Sil