18 Kasım 2014 Salı

aç karnına su içmek




Japonya’da hemen hemen her insanın yaptığı bir uygulama vardır. Bu davranış üzerinde birçok araştırma yapıldı. Sonunda Japonların bu yönteminin insan hayatı için oldukça önemli olduğu anlaşıldı. Bu sabah rutininin şifa etkisi ve farklı ciddi hastalıklarla ilgili olumlu sonuçlar sağladığı anlaşıldı.
Özellikle baş ağrısı, diğer ağrılar kardiyovasküler bozukluklar ve hastalıklar, epilepsi, artmış kan yağ düzeyleri, bronşit, astım, tüberküloz, menenjit, böbrek ve idrar yolları hastalıkları, kusma, gastrit, ishal, hemoroid, diyabet, kabızlık, göz ve görme sorunları, rahim hastalıkları, adet bozuklukları, kulakla ilgili sorunlar, burun ve boğaz için çokça faydası keşfedildi.
-Sabahları uyandığınızda, dişinizi fırçalamadan önce 640 ml su için-yaklaşık 3 su bardağı-1su bardağı 250 ml-
-Dişinizi fırçalayın lakin 45 dakika hiçbir şey yemeyin ya da içmeyin.
-45 dakika sonra her zamanki kahvaltınızı yapın.
-Sonraki her öğününüzde de öğle yemeği-akşam yemeği de dahil olmak üzere 2 saat hiçbir şey yemeyin ve içmeyin.
-Bu yöntemi tam olarak uygulayamayan kişiler yavaş yavaş su oranını çoğaltarak bunu yapmaya çalışsınlar. Bu yöntemle vücudunuzdaki rahatsızlıkları tedavi etmede yardım alabilirsiniz. Eğer bir hastalığınız yoksa da vücudunuzda artan enerji düzeyinin keyfini çıkarabilirsiniz.

Yüksek kan basıncını 30 günde normale indirdiği görülmüştür.4
Gastrit sorunlarını 10 günde
Diabeti 30 günde
Kabızlığı 10 günde
Tüberkülozu 90 günde
Farklı boyutlarda düzeltebiliyor.

            Eğer hayatınızın sonuna kadar böylesi su içmeyi bir alışkanlık haline getirebilirseniz, enerji seviyenizi yükseklere çıkarır ve sağlığınıza daha çok destek olursunuz.
*Kireçlenme teşhisi almış kişiler haftanın ilk 3 günü bu tekniği uygulayıp 1 hafta ara vermeli ve sonra tekrar başlamalı.

http://www.healthyfoodhouse.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder