-4 yemek kaşığı hindistan cevizi yağı
bu yağ tam olarak sert de olmaz, sıvı da. buzdolabında sertleşecek, ısıya maruz kalınca sıvı olacaktır.
-4 yemek kaşığı karbonat(ekmek sodası)
-birkaç damla nane ya da istenen tat için herhangi yağ, genellikle karanfil, tarcin, nane kullanilir.(aroma için)
-steiva tatlandırıcı(yağ da olabilir) aktardan alınacak yaprakları ufalanabilir.
http://tr.wikipedia.org/wiki/Stevia
bu karışım ağzınzda yağlı bir his bırakmakta, kisa bir sure icin. lakin hindistan cevizi yağı diş onarımındaki en faydalı maddelerdendir.
beyazlatıcı diş macunları dişe(mineye) karbonattan daha büyük zararlar verir.
ürün hem çok kolay yapiliyor hem de zararsızdır.
her sabah-akşam dişlerine hindistan cevizi yağı süren biri olarak kesinlikle öneririm!
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder